Omaking ja TOKU Eestis käsitööna valminud jalanõud

Omaking ja TOKU Eestis käsitööna valminud jalanõud

Omaking jalatsid on tuntud oma kõrge kvaliteedi ja erakordse mugavuse poolest. Toodetud Eestis väikese perefirma poolt, mis alustas oma teekonda juba 1927. aastal, on Omaking jalatsid võitnud paljude südamed nii kodumaal kui ka rahvusvaheliselt. SULA Disainipoes oleme uhked, et saame pakkuda Omaking jalatseid, mis sobivad suurepäraselt meestele, naistele ja lastele.

Omaking ja TOKU - Tugeva taustaga Eesti jalatsibrändid

Omaking toodab ka TOKU jalatseid, mis on tuntud oma puhaste joonte ja põhjamaise mugavuse poolest. TOKU bränd on pälvinud tunnustust Eesti Disainiauhindade žürii poolt, kes on kirjeldanud seda kui "Uut Eesti Klassikat".

Populaarsed mudelid

Omaking Kuutsid kingad
Unikaalsed ja uskumatult mugavad jalatsid, mis ammutavad inspiratsiooni ikooniliste Omaking susside lihtsusest. Pealis on ehtsast nahast ja sisetald ergonoomilise kujuga. Tutvu Omaking Kuutsid kingavalikuga.

Omaking Märt sandaalid
Klassikalised jalgatorgatavad sandaalid reguleeritavate pandlakinnistega, mis sobivad nii sise- kui välisjalatsiteks. Pealne ja sisetald on valmistatud ehtsast nahast ning välistald vastupidavast polüuretaanist (PU). Vaata lähemalt Omaking Märt sandaale.

TOKU Athens sandaalid
Disainitud Eesti auhinnatud moedisainer Piibe Tompi poolt, on inspireeritud antiik-Kreeka jalatsitest. Need sandaalid on valmistatud käsitsi Euroopas, pealis on ehtsast nahast ja vooder pehmest mikrokiust. Tutvu TOKU Athens Sandaalidega.

TOKU Berlin sandaalid
Disainitud Kristiina Nurk'i poolt ja valmistatud käsitsi Eestis. Pealisosa on nahast ja vooder pehmest lükrast, ergonoomiline sisetald kaetud pehme lateksiga. Vaata TOKU Berlin Sandaale.

Omaking Meeliku sandaalid
Naturaalsest nahast naistele mõeldud sandaalid reguleeritavate pandlarihmadega. Välistald on valmistatud elastsest ja vastupidavast polüuretaanist (PU). Vaata Omaking Meeliku Sandaale.

Omaking lastejalatsid Mutsu ja Lusti
Omaking pakub ka lastele mugavaid ja vastupidavaid jalatseid. Mutsu ja Lusti mudelid on disainitud spetsiaalselt laste vajadusi silmas pidades, pakkudes suurepärast toe ja mugavust. Tutvu Mutsu ja Lusti lastejalatsitega.

Professionaalsed ergonoomilised sandaalid
Omaking pakub professionaalseid ergonoomiliste tallaga sandaale, mis on mõeldud pikaajalise kandmise mugavuse tagamiseks. Vaata professionaalseid sandaale.

Klassikalised kinnise ninaosaga sandaalid
Kinnise ninaosaga sandaalid nagu Loosu, pakuvad täiendavat kaitset ja toetust. Tutvu klassikaliste kinnise ninaosaga sandaalidega.

TOKU Helsinki, London, Athens, Berlin, Rome ja Kyoto mudelid
TOKU pakub laia valikut erinevate linnade järgi nimetatud mudeleid, mis ühendavad endas stiili ja mugavuse. Vaata TOKU Helsinki, London, Stockholm, Athens, Berlin, Rome ja Kyoto mudeleid. TOKU disaineri Piibe Tomp kohta saad lugeda siit ja siit

Omaking ajalugu

Omakingi pereettevõtte ajalugu algas 1927. aastal, mil vanavanaisa Peeter asutas kingsepa töökoja Vastseliinas. Aastate jooksul on ettevõte kasvanud ja arenenud, kuid on alati hoidnud kinni oma kvaliteedi ja käsitöö väärtustest.

  1. aastal loodi ettevõte Ritico OÜ ning 1996. aastal alustati võimlemissusside tootmist. 1998. aastal lisandusid toasussid, sandaalid ja sisetallad ning loodi kaubamärk OmaKing. Aastate jooksul on ettevõte kasvanud, laiendanud oma tootevalikut ja jõudnud rahvusvahelisele turule.

Loodussõbralik ja kvaliteetne tootmine

Omaking ja TOKU praktiseerivad aeglast moevoogu, kasutades looduslikke ja kvaliteetseid materjale, luues kauakestvaid stiile. Kõik jalatsid valmistatakse Lõuna-Eestis väikese perefirma poolt, tagades toote kvaliteedi ja mugavuse.

Avasta rohkem Omaking ja TOKU jalatseid SULA Disainipoes ning leia oma lemmikmudel.

 

Vaata ka meie teisi postitusi:

Uued ja Imelised Kevadised Leiud SULA Disainipoes!

KIRA Jätkusuutlikud Jalatsid: Sinu Sammu Jätkusuutlik Jäljend

AIPI Saapad: Aegumatu Kvaliteet ja Stiil igapäevaseks Kandmiseks

Avasta HURM: Eestis toodetud looduslik parfüüm ja aroomirullik

Samelin M77 Sõjaväesaapad: Legendaarne kvaliteet ja vastupidavus