AIPI Saapad, Eestis valminud disainjalatsid!

AIPI Saapad, Eestis valminud disainjalatsid!

AIPI kingatöökoda Tallinnas on aastakümnete jooksul kujunenud tõeliseks kvaliteetsete käsitöösaabaste sünonüümiks. Olles valmistanud jalatseid nii Eesti kaitseväele kui ka rahvusvahelistele militaarpoodidele nagu Varusteleka, on AIPI tõestanud oma toodete vastupidavust ja kvaliteeti.

Rokkaritest metsameesteni: AIPI-1 saapad

AIPI-1 saapad on tuntud oma universaalse disaini poolest, mis sobib rokkarite, metsameeste, militaristide ja isegi kontoritöötajate igapäevaelu. Aipi saapad olid jalas ka Joosep Järvesaarel, kui ta esitas telesaates “Su nägu kõlab tuttavalt” aegade ühe halvima eurolaulu S.A.G.A.P.ONende saabaste vastupidavus ei piirdu ainult materjalide kvaliteediga; kui aastatepikkusest kasutusest tulenevalt peaks tald, põhjavooder või kannavooder vajama uuendamist, on AIPI valmis neid osi asendama, tagades saabaste pika eluea.

 

Eesti käsitöö meisterlikkus: AIPI poolsaapad

Iga AIPI poolsaabas valmib käsitööna Eesti kõige kogenumate saapameistrite käe all, kasutades kvaliteetset täisnahka. Läbiõmmeldud tald ja EVA materjalist vahetald tagavad nende saabaste kõrge kvaliteedi ja mugavuse. Naturaalsest nahast vooder muudab saapad sobilikuks kandmiseks nii suvel kui talvel, pakkudes optimaalset mugavust iga ilmaga.

 

AIPI 2.2: Ajaloo hõnguga kvaliteet

AIPI 2.2 saapad on inspireeritud Ameerika Ühendriikide Teise maailmasõja aegsetest sõjaväesaabastest, ühendades endas ajaloolise disaini ja kaasaegse käsitöömeisterlikkuse. Paksust naturaalsest nahast valmistatud ja 3-kordselt läbiõmmeldud tald tagab saabaste pikaealisuse ja vastupidavuse igas keskkonnas. EVA-materjalist vahetald ja kummist välistald pakuvad lisamugavust ja stabiilsust igal sammul.

Miks valida AIPI saapad?

AIPI saapad on rohkem kui lihtsalt jalatsid; need on pühendumuse, traditsiooni ja kvaliteedi sümbolid. Valmistatud Eestis, AIPI stuudios, kestavad need saapad korraliku hoolduse korral aastaid, pakkudes samas stiili ja mugavust igapäevaseks kandmiseks. Olgu teie valik AIPI-1 universaalsed saapad, ajaloo hõnguga AIPI 2.2 või mugavad ja stiilsed poolsaapad, AIPI tagab, et teie jalatsivalik peegeldab nii kvaliteeti kui ka ajatut disaini.

AIPI saapad on ideaalne valik neile, kes hindavad käsitööd, vastupidavust ja Eesti disaini. Avastage AIPI maailma ja leidke oma igapäevaelu jaoks täiuslikud saapad.

 

Vaata kõiki AIPI saapaid siit.

 

Vaata ka meie teisi postitusi:

Uued ja Imelised Kevadised Leiud SULA Disainipoes!

KIRA Jätkusuutlikud Jalatsid: Sinu Sammu Jätkusuutlik Jäljend

Avasta HURM: Eestis toodetud looduslik parfüüm ja aroomirullik

Samelin M77 Sõjaväesaapad: Legendaarne kvaliteet ja vastupidavus

Uued ja Imelised Kevadised Leiud SULA Disainipoes!