Nurme looduskosmeetika - puhas ilu Eesti loodusest

Nurme looduskosmeetika - puhas ilu Eesti loodusest

Nurme looduskosmeetika: puhas ilu Eesti loodusest

Nurme looduskosmeetika on Eesti päritolu bränd, mille lõid 2009. aastal Marit Tiits ja tema pere. Alustades väikesest koduköögist, on Nurme kasvanud tunnustatud kaubamärgiks, mis on pühendunud puhtusele, kvaliteedile ja keskkonnasäästlikkusele. Brändi tooted, nagu Nurme seep, Nurme deodorant ja Nurme rosmariini šampoon, on inspireeritud Eesti rikkalikust loodusest, pakkudes puhta ja tervisliku iluhoolduse kogemust.

 

Looduskosmeetika kasulikkus ja Nurme eelised

Nurme usub, et ilu algab lihtsusest ja loodusest. Brändi missiooniks on luua tooteid, mis toovad esile loodusliku ilu, kasutades ainult puhtaid ja looduslikke koostisosi. Nurme looduskosmeetika ei sisalda sünteetilisi lisandeid ega parabeene, tagades toodete ohutuse ja tõhususe. Kõik tooted, sealhulgas Nurme riitsinusõli ja Nurme kätekreem, on valmistatud armastusega ja mõeldud neile, kes hindavad kvaliteeti ja eetilist tarbimist.

 

Jätkusuutlikkus ja keskkonnasõbralikkus

Nurme pühendumus jätkusuutlikkusele ulatub ka pakendamiseni. Nurme kasutab biolagunevaid ja taaskasutatavaid materjale, et minimeerida ökoloogilist jalajälge. Nurme on pereettevõte, kus iga liige töötab selle nimel, et pakkuda parimaid looduslikke ilutooteid, mis on head nii nahale kui ka planeedile. Nurme toodete hulka kuuluvad Nurme seebid, Nurme šampoon ja Nurme eeterlikud õlid, mis pakuvad laia valikut looduslikke lahendusi igapäevaseks iluhoolduseks. SULA Disainipoe tootevalikust leiate Nurme kinkekomplektid, mis sisaldavad populaarseid tooteid. 

 

Tootesoovitused ja müügihitid

Kui otsite parimaid looduslikke ilutooteid, soovitame proovida meie enimmüüdud tooteid:

 

1. Nurme magneesiumi kinkekomplekt - Täiuslik kingitus, mis sisaldab magneesiumirikkaid tooteid keha lõõgastamiseks ja heaolu tagamiseks.

2. Nurme looduslik näohoolduse kinkekomplekt “Õhturutiin” - Komplektis on neroli kollageeni uuendav öökreem 50 ml ja neroli puhastav kreemvaht 200 ml, kaunilt kinkekarbis esitatuna.

3. Nurme looduslik juuksehoolduse kinkekomplekt “Sidrunhein” - Sisaldab sidrunheina šampooni ja palsamit, mis on loodud juuste puhastamiseks ja värskendamiseks.

4. Nurme looduslik juuksehoolduse kinkekomplekt “Ylang Ylang” - Komplektis on ylang ylang šampoon ja palsam, mis sobivad eriti hästi kuivadele ja kahjustatud juustele.

 

Miks valida SULA Disainipood?

SULA Disainipood on uhke Nurme looduskosmeetika edasimüüja, pakkudes laia valikut brändi tooteid. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat valikut eesti kosmeetika ja looduskosmeetika vallas. Vaata kõiki Nurme looduskosmeetika tooteid, et leida endale sobivaim!

 

Vaata ka meie eelmisi postitusi:

Uued ja Imelised Kevadised Leiud SULA Disainipoes!

KIRA Jätkusuutlikud Jalatsid: Sinu Sammu Jätkusuutlik Jäljend

AIPI Saapad: Aegumatu Kvaliteet ja Stiil igapäevaseks Kandmiseks

Avasta Samelini Saapaste Pärand: Kvaliteet ja Stiil igale Seiklusele