New Vintage by Kriss ajaloost inspireeritud ehted SULA Disainipoes

New Vintage by Kriss ajaloost inspireeritud ehted SULA Disainipoes

SULA Disainipood on uhke, et saab tutvustada New Vintage by Kriss (NVBK) ehtekollektsioone, mis toovad esile ajatu ilu ja inspireerivad naisi elama oma elu täiel rinnal. Kriss Eglite, brändi asutaja ja disainer, on loonud iga tüki käsitööna oma stuudios Eestis, kasutades ainult poolvääriskive, kasvatatud pärleid, 925 hõbedat ja kullaga täidetud materjale. Need ehted on hüpoallergeensed ja hästi hooldatuna säilitavad oma ilu aastakümneteks.

 

Egiptuse inspiratsiooniga kollektsioon: Ankh, Hathor, Sekhmet

New Vintage by Kriss (NVBK) ehtekollektsioonid ammutavad inspiratsiooni iidsetest Egiptuse sümbolitest ja jumalannadest, tuues esile nende müstika ja tähendusrikkuse. Need sümbolid ja jumalannad esindavad võimsat naisenergiat, ilu, jõudu ja tarkust, mis on ajatu ja universaalne.

  • Ankh - Igavese elu sümbol. Ankh on üks tuntumaid Egiptuse sümboleid, mis tähistab igavest elu ja elu hinge. Ankh kujutab endast T-kujulist risti, millel on ovaalne ülemine osa. See sümboliseerib elu, taaselustamist ja ühendust igavikulise maailmaga. New Vintage by Kriss kasutab Ankh sümbolit oma ehetel, et tuletada meelde elu tähtsust ja ühendust kõige elavaga. Ehted, mis kannavad Ankh sümbolit, on ideaalsed neile, kes otsivad tähenduslikku ja sümboolset aksessuaari.

  • Sekhmet - Sõdalasjumalanna ja tervendaja. Sekhmet on lõvipeaga sõdalasjumalanna, kes oli tuntud oma julge ja võimsa energiaga. Ta oli seotud sõja, kättemaksu ja tervendamisega, olles samal ajal ka kaitsjanna. Sekhmet sümboliseerib jõudu, julgust ja tervendamist, olles seetõttu ideaalne inspiratsiooniallikas NVbyK ehtedes. Tema punane värv esindab jõudu ja elujõudu. Ehted, mis kannavad Sekhmeti sümbolit, tuletavad kandjale meelde sisemist jõudu ja enesekindlust, aidates neil seista oma tõekspidamiste eest ja elada kartmatult.  Soovid rohkem Sekhmeti kohta lugeda? Vaata siit.



  • Hathor - Armastuse, ilu ja harmoonia jumalanna. Hathor on Vana-Egiptuse jumalanna, kes esindab armastust, ilu, muusikat, tantsu, viljakust, rahu ja harmooniat. Teda seostatakse sageli sinise värviga, mis sümboliseerib rahu ja tasakaalu. Hathor oli ka emaduse ja naiselikkuse kehastus. New Vintage by Kriss kasutab Hathori sümbolit ehetel, et inspireerida kandjaid harmooniat ja armastust oma elus. Hathor Harmony kollektsioon on mõeldud neile, kes otsivad rahu ja tasakaalu, olles samal ajal ilu ja naiselikkuse kehastus. Soovid rohkem Hathori kohta lugeda? Vaata siit.

 

New Vintage by Kriss kasutab neid Egiptuse sümboleid ja jumalannasid, et tuua esile iga naise unikaalne ilu ja sisemine jõud. Ehted on loodud tähistama elu, armastust, jõudu ja harmooniat, pakkudes kandjatele sümboolseid ja tähendusrikkaid aksessuaare, mis on ajatud ja universaalsed. Iga NVBK ehe kannab endas lugu ja sümboolikat, mis puudutab ja inspireerib. SULA Disainipoest leiad laia valiku New Vintage by Kriss ehteid, mis sobivad igale maitsele ja stiilile.

 

Flower of Life kollektsioon

Flower of Life kollektsioon sümboliseerib loomist ja elu ühtsust. Nende ehete peen geomeetria ja detailid toovad esile sügava tähenduse, pakkudes samas lihtsat ja elegantset välimust. Ehted on valmistatud 925 hõbedast või kullaga kaetud hõbedast ning sobivad nii igapäevaseks kandmiseks kui ka erilisteks sündmusteks. Soovid teada rohkem Elulille sümboli tähendusest? Vaata siia.

 

Sun Goddess kollektsioon

Sun Goddess kollektsioon on täis energiat ja rõõmu. Sellesse kuuluvad ehted on loodud pikkadeks suvepäevadeks ja toovad esile päikese positiivse energia. Kollektsioonis on struktuursed kaelakeed suurte päikesesümbolitega, minimalistlikud sõrmused ja käevõrud ning boho-stiilis kaelakeed, mis lisavad kandjale sära ja stiili.

 

Klassikalised ja kaasaja ehted

New Vintage by Kriss ehted on mõeldud naistele, kes hindavad ajatut ilu ja omapärast stiili. Need ehted on inspireeritud naistest, kes on tütar, ema, rokitšikk, romantik, maailmarändur, väike kuradike ja jumalanna - kõik ühes. Iga tükk on loodud tähistama naise mitmetahulist olemust, olles samal ajal klassikaline ja eriline.

Avasta New Vintage by Kriss ehted SULA Disainipoest

Tutvu New Vintage by Kriss ehetega SULA Disainipoes ja leia oma lemmik, mis peegeldab sinu unikaalset stiili ja isiksust. Meie tooted saabuvad kinkimiseks valmis mustas logoga karbis – täiuslik kingitus endale või kellelegi erilisele. Vaata kohe ja naudi tasuta transporti alates 79€ ostust!

 

Vaata ka meie eelmisi postitusi:

Uued ja Imelised Kevadised Leiud SULA Disainipoes!

KIRA Jätkusuutlikud Jalatsid: Sinu Sammu Jätkusuutlik Jäljend

AIPI Saapad: Aegumatu Kvaliteet ja Stiil igapäevaseks Kandmiseks

Avasta Samelini Saapaste Pärand: Kvaliteet ja Stiil igale Seiklusele